Thuiszorg

Thuisverpleging

Heb je nood aan tijdelijke, langdurige of blijvende verpleegkundige hulp? Voor Partena Ziekenfonds staat het comfort van de patiënt steeds centraal. Daarom kunnen we snel professionele verpleging bij je thuis regelen.

Verpleging thuis

Onze professionele en gemotiveerde verpleegkundigen verlenen medische verpleging op maat. Ze komen bij je langs op vooraf besproken tijdstippen en nemen de tijd voor zowel medische als persoonlijke verzorging.

Tijdens het eerste huisbezoek beoordeelt de verpleegkundige de zelfredzaamheid van de patiënt en stelt hij/zij vast welke zorg wenselijk en noodzakelijk is. Heb je alleen hygiënische zorg nodig, dan is er geen doktersvoorschrift vereist. Voor alle andere ondersteuning heb je wel een doktersvoorschrift nodig.

Welke taken?

De verpleegkundige staat in voor heel wat taken:

  • inspuitingen
  • wondzorg
  • verband of steunkousen aanbrengen
  • stomazorg
  • toiletverzorging
  • medicatiebeleid
  • sondevoeding toedienen
  • palliatieve zorg

Wat betaal ik?

Thuisverpleging is gratis als je gebruik maakt van een geconventioneerd verpleegkundige. Partena Ziekenfonds betaalt de wettelijke tussenkomst voor de zorgen dan rechtstreeks aan de verpleegkundige.

Hoe thuisverpleging aanvragen?

  1. Vraag thuisverpleging aan via T. 02 218 22 22. Bel je na de openingsuren, dan word je doorverbonden worden met de dienst via het keuzemenu (optie 4). 
  2. Of dien online een aanvraag voor thuisverpleging/thuiszorg in. Wij contacteren je om de thuisverpleging te regelen.

Woning aanpassen?

Moet de ergonomie van je woning beter aangepast worden aan je huidige noden? Deze producten helpen je verder.
 
Thuisverpleging Thuiszorg

Zorg nodig? 

Vraag thuiszorg aan via ons contactformulier.

sociale dienst ziekenfonds

Sociale dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers en sociaal verpleegkundigen informeren, adviseren en ondersteunen jou bij vragen over zorg en sociale regelgeving. 

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Thuiszorg ouderen

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

poetshulp gezinszorg

Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Partena en OZ Gezinszorg een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.

Revalidatie

Hoe herstel je na een operatie?

De operatie is goed verlopen. Je mag naar huis, maar wat nu? Hoe krijg je de extra verzorging die je nodig hebt? Hoe krijg je die hoge ziekenhuisfacturen terugbetaald? In dit artikel helpen we jou een antwoord te vinden op al deze vragen. Zo kun jij na je operatie zorgeloos herstellen.

Extra zorg nodig?

Ben je ziek, herstellend of hulpbehoevend? Net bevallen of gewoon extra hulp nodig? Onze ervaren dienstverleners van de thuiszorgdienst helpen je graag verder.

Thuisverpleging aanvragen Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena