Thuiszorg

Onze professionele thuiszorgdiensten bieden hulp op maat met thuisverpleging, ziekenvervoer, een personenalarmsysteem of extra hulp in huis.

Gezinszorg

Zorgbehoevenden die extra ondersteuning wensen in het huishouden, kunnen terecht bij Partena en OZ Gezinszorg. Gezinszorg wordt meestal verleend aan personen die langdurige zorgbehoevend zijn. Maar ook wie slechts voor korte tijd hulp nodig heeft, kan gezinszorg inschakelen.

Zorg nodig na een operatie, bij ziekte, of zodat je langer thuis kunt blijven wonen? Vraag dit hier aan. Iedereen die door fysieke, psychische of sociale problemen sommige taken niet meer kan uitoefenen, kan beroep doen op gezinszorg. Gezinszorg wordt verleend door gediplomeerde verzorgenden.

Welke taken?

De verzorgende komt aan huis en neemt een aantal huishoudelijke, verzorgende en administratieve taken over:

  • persoonlijke verzorging
  • ondersteuning in het huishouden
  • ondersteuning in de administratie
  • emotionele ondersteuning
  • eventueel licht onderhoud van de woning, ...

Wat betaal ik?

De financiële bijdrage is afhankelijk van je inkomen en van het aantal personen dat je ten laste hebt. De bijdrage wordt berekend aan de hand van de bijdrageschaal van het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid.

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

poetshulp gezinszorg

Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Partena en OZ Gezinszorg een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.

Extra zorg nodig?

Ben je ziek, herstellend of hulpbehoevend? Net bevallen of gewoon extra hulp nodig? Onze ervaren dienstverleners van de thuiszorgdienst helpen je graag verder.

Thuiszorg aanvragen Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena