Poets- en strijkhulp met dienstencheques

Reken op Partena en OZ Poets- en strijkhulp voor professionele en betrouwbare poets- en strijkhulp met dienstencheques. Voor strijkhulp kun je ook terecht in onze Strijkshop of in een van onze Strijkpunten.

Huishoudhulp aanvragen Werken als huishoudhulp

Ontdek ons aanbod

Poetshulp

Onze poetshulpen zijn goed opgeleid en bieden betrouwbare hulp in huis. Vraag nu poetshulp aan en kom thuis in een proper huis. Betalen doe je met dienstencheques. 

Strijkhulp

Geef je versgewassen kledij af in een strijkdrop, strijkpunt of strijkshop, of kies voor strijkhulp bij je thuis. Je regelt de betaling met dienstencheques.

Onze werking

Reken op een vlotte samenwerking met goed opgeleide poets- en strijkhulpen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je extra hulp aanvragen? Dan zijn onze consulenten altijd bereikbaar.

over dienstencheques

Over dienstencheques

Dienstencheques zijn een fiscaal voordelig betaalmiddel voor poetshulp. Hoe vraag je dienstencheques aan, en hoe regel je de betaling met je poets- of strijkhulp? 

Werken bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp

Zin om bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp te werken als poets- of strijkhulp? Wij bieden je een fijne werkplek en investeren in bijscholing en een goede begeleiding. Heb je al eigen klanten, breng ze dan gerust mee. 

Als ik op weg ben naar het werk, zet ik af en toe een mand met hemden af in een Partena en OZ strijkpunt. Een paar dagen later haal ik de hemden netjes gestreken weer op. Nauwelijks tijdverlies, en een vriendelijke service!
Stijn
Poetshulp_Testimonial

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Huishouden

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Opgeruimd staat netjes! Een schone, nette omgeving brengt jou én je huisgenoten tot rust. Bij sommigen zit regelmatig poetsen gebeiteld in hun weekprogramma. Voor alle anderen geven we met plezier enkele handige tips mee! Want iedereen vraagt zich wel af waar ze in hemelsnaam moeten beginnen bij het opruimen van hun huis.

Feedback geven poetshulp

Geef feedback aan je huishoudhulp

Hecht jij belang aan blinkende kranen of schone plinten en heb je het gevoel dat je huishoudhulp die soms minder aandacht geeft? Laat het gewoon weten. Hoe beter jij je wensen aan je huishoudhulp uitlegt, hoe beter je je voelt in je pas gepoetste huis. En daar doen we het bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp tenslotte voor.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena