Kraamzorg

Tijdens de zwangerschap en voor en na de geboorte kun je een beroep doen op kraamzorg aan huis. Onze professioneel opgeleide kraamverzorgsters en vroedvrouwen bieden hulp en ondersteuning voor het gezin en de pasgeboren baby.

Kraamzorg aanvragen

Ontdek ons aanbod

Kraamhulp

Kraamhulp

Onze kraambegeleiders komen na je bevalling thuis helpen om voor jou, je baby en je huishouden te zorgen. Je ziekenfonds zorgt voor een tegemoetkoming.

kraamzorg partena

Vroedvrouw

Je kunt tijdens je zwangerschap, tijdens de verlossing en gedurende de eerste weken na je bevalling een beroep doen op een vroedvrouw. Partena en OZ Gezinszorg regelt deze hulp voor jou.

Jullie doen zoveel meer dan alleen het hoognodige. Het valt echt op dat bij Partena het welzijn van de klanten centraal staat. 
Tine

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Kraamzorg

Wat is kraamzorg nu precies?

Vandaag mag een kersverse mama drie nachten op de materniteit blijven. Vroeger was dat gemiddeld 4,5 dagen. De vraag naar postnatale thuiszorg wordt dus steeds groter. Dat merken we ook bij Partena Gezinszorg. Maar weet jij wat kraamzorg nu precies is? Onze infographic legt het je uit.

Infogesprek aanstaande ouders

Wat moet je regelen als er een kindje op komst is? Bij Partena zorgen we ervoor dat je als aanstaande ouder niet voor verrassingen komt te staan. Maak een afspraak met een klantenadviseur in een kantoor in je buurt. Wij maken graag tijd om al je vragen te beantwoorden.

Extra zorg nodig?

Ben je ziek, herstellend of hulpbehoevend? Net bevallen of gewoon extra hulp nodig? Onze ervaren dienstverleners van de thuiszorgdienst helpen je graag verder.

Ontdek onze diensten Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena