Zorg en Comfort

Van praktische hulp voor wie het druk heeft, tot medische thuiszorg voor wie ziek is of ouder wordt. Partena organiseert hulp op maat van elke situatie. Reken ook op ons voor betrouwbare kinderopvang.

Ontdek ons aanbod

poets- en strijkhulp met dienstencheques

Poets- en strijkhulp

Kom thuis in een proper huis! Partena en OZ Poets- en strijkhulp organiseert betrouwbare poetshulp met dienstencheques. We regelen ook strijkhulp, bij je thuis of in een strijkpunt.

Kraamzorg

Kraamzorg

Onze professioneel opgeleide kraamverzorgsters en vroedvrouwen bieden kraamzorg aan huis voor het gezin en de pasgeboren baby, zowel voor en na de geboorte.

thuiszorg Partena Ziekenfonds

Thuiszorg

Onze professionele thuiszorgdiensten bieden hulp op maat met thuisverpleging, ziekenvervoer, een personenalarmsysteem of extra hulp in huis.

sociale dienst ziekenfonds

Sociale dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers en sociaal verpleegkundigen informeren, adviseren en ondersteunen jou bij vragen over zorg en sociale regelgeving. 

woning aanpassen

Woning aanpassen

Comfortabel wonen met een goede levenskwaliteit. Onze ergotherapeuten geven gratis advies op maat.

krukken huren

Uitleenmateriaal

Rolstoel, hometrainer of tillift: huur je thuiszorgmateriaal in onze Uitleendienst. Als lid van Partena Ziekenfonds huur je tegen voordelige tarieven.

kinderopvang aanvragen

Kinderopvang

De Partena en OZ onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze ervaren begeleiders omringen je kind met de beste zorgen.

Vroeger dacht ik dat zorg enkel voor oude mensen was. Na mijn knieoperatie was ik een aantal weken niet goed te been. Ik heb dan tijdelijk beroep gedaan op Partena die me een verzorgende stuurde om mijn boodschappen te doen en te koken. Op die manier had ik gedurende drie weken toch lekker eten en wat gezelschap!
Karel

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Kinderopvang

Kinderopvang, wanneer start je de zoektocht?

In sommige steden is de zoektocht naar een plekje voor je oogappel niet evident. Want je wil uiteraard een kinderdagverblijf of onthaalouder waar jij je als ouder goed bij voelt. Wanneer kan je op zoek gaan naar een kinderdagverblijf of onthaalouder?

Mantelzorger

De mantelzorger maakt het verschil in iemands leven

Het kan soms snel gaan. Een ziekte, een ongeval, de start van een therapie en een revalidatie kunnen ervoor zorgen dat je plots hulp nodig hebt. Gelukkig zijn er heel wat mensen die de zorg voor die persoon met veel plezier op zich nemen. Mantelzorgers, zoals dat heet. Maar wat als jij er binnenkort eentje wordt?

Thuiszorg ouderen

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena