Terugbetalingsregelingen

Derdebetalersregeling

Dankzij de derdebetalersregeling betaal je enkel jouw deel van de kosten aan je zorgverlener. Je ziekenfonds betaalt de rest rechtstreeks aan je zorgverlener.

maximumfactuur

Maximumfactuur of MAF

Voor wie veel medische zorg nodig heeft, biedt het systeem van de maximumfactuur (MAF) bescherming tegen torenhoge kosten.

partena ziekenfonds e-gezondheid

E-gezondheid

Met jouw goedkeuren kan je patiëntendossier vandaag via verschillende beveiligde platformen elektronisch beheerd en gedeeld worden. 

Tussendoortje eten

Mondzorgtraject

Door jaarlijks op controle te gaan naar de tandarts, zorg je voor een gezond gebit en krijg je bovendien een betere terugbetaling van je tandzorg.

zorgtraject

Zorgtraject

Ben je chronisch ziek? Stippel samen met je huisarts en specialist een zorgtraject uit. Zo word je optimaal begeleid en behandeld. 

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Diabeet

Jezelf verzorgen bij diabetes

Diabetes is een ziekte die over de hele wereld frequent voorkomt. Ook in België is diabetes een veel voorkomende aandoening. Hoe houd je de gevolgen van diabetes onder controle?

ziekenfonds

Jouw ziekenfonds in een notendop

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 

Contacteer ons
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena