Voordelen en terugbetalingen

Helpper

Op zoek naar een handige harry die het gras afrijdt? Hulp nodig bij het koken, winkelen of gewoon nood aan gezelschap? Schakel een helpper in! Helpper is vandaag actief in Vlaanderen en Brussel.

Helpper brengt mensen die nood hebben aan ondersteuning bij dagelijkse taken (helppies, bv. ouderen, personen met een beperking, chronisch zieken, alleenstaande ouders, ...) en buurtbewoners die een centje willen bijverdienen (helppers), met elkaar in contact. Een helpper heeft weinig beperkingen qua taken en is niet gebonden aan vaste uren, ontzettend flexibel dus!

Een helpper inschakelen kan al vanaf een halfuurtje. Je bepaalt zelf de vergoeding voor je helpper, tussen de 0 en 15 euro per gepresteerd uur. Je bent ook automatisch verzekerd. Je registreert je als helpper of helppie via de site van Helpper.

Helpper heb je altijd en overal bij de hand met de Helpper app. Download de app in de iTunes Store of in de Google Play Store.

Jouw voordeel


Eerste uur terugbetaald

Als klant van Partena Ziekenfonds krijgen de helppies (mensen die hulp nodig hebben) het eerste uur gratis. 

Na registratie als helppie krijg je onbeperkte toegang tot de ontmoetingsplaats met alle geverifieerde helppers uit je buurt. Je als helpper registreren is kosteloos.

Voorwaarden

  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Surf naar de site van Helpper en registreer je.
  2. Geef aan dat je klant bent van Partena Ziekenfonds. De inschrijvingskost valt automatisch weg.

partena ziekenfonds en helpper

Onze partner

Helpper

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.

Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena