Ziekenfonds en voordelen

Medische kosten of arbeidsongeschikt? Reken op Partena Ziekenfonds voor de terugbetaling en het vervangingsinkomen.

Bij Partena Ziekenfonds betaal je een bijdrage van 8,50 euro per volwassene per maand. Bereken zelf hoeveel je kunt besparen dankzij onze ledenvoordelen.

Bereken je voordeel Hoe klant worden

Ontdek ons aanbod

Wettelijke ziekteverzekering

Ging je bij de dokter, kocht je geneesmiddelen of werd je opgenomen in het ziekenhuis? Vertrouw op Partena Ziekenfonds voor een snelle terugbetaling van je medische kosten in België binnen het systeem van de wettelijke ziekteverzekeringen.

Vlaamse Sociale Bescherming

Vlaamse sociale bescherming

De Vlaamse sociale bescherming is een pakket van tegemoetkomingen en financieringssystemen in de langdurige zorg. Partena Zorgkas staat in voor de Vlaamse sociale bescherming van haar leden.

uitkering ziekte of vervangingsinkomen

Arbeidsongeschikt

Je kunt plots niet meer werken door ziekte, of een ongeval? Je kunt als werknemer, werkloze of zelfstandige recht hebben op een vervangingsinkomen. Geef je arbeidsongeschiktheid tijdig aan.

Digitale applicaties

Online service

Nieuwe kleefbriefjes aanvragen? Geen tijd om langs te komen tijdens de kantooruren? Dankzij onze online service regel je je ziekenfondszaken waar en wanneer je wilt.

Terugbetaling via je smartphone

Dankzij de Partena Ziekenfonds app kun je nu ook terugbetalingen
van onze voordelen aanvragen met je smartphone. Stuur ons een
foto van het document via MijnPartena. Snel en makkelijk!

Met vier kinderen zit je vaak met 1001 vragen. Als je dan gewoon je telefoon kunt pakken en meteen een oplossing aangeboden krijgt, ben je super geholpen.
Sven
Frederik

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

ziekenfonds

Jouw ziekenfonds in een notendop

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Thuiszorg ouderen

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Gezinssituatie

Is je gezinssituatie belangrijk voor de keuze van je ziekenfonds?

De keuze van een ziekenfonds krijg je vaak van kinds af mee. Zij hebben lang geleden een keuze gemaakt, die op hun beurt meestal ook gebaseerd is op de keuze van hun ouders. Je merkt het, een ziekenfonds is een traditie die generaties lang wordt doorgegeven. Maar is dat ziekenfonds wel het meest geschikte voor jou?

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena