3 op 4 Vlamingen veranderde nog nooit van ziekenfonds

3 op 4 Vlamingen veranderde nog nooit van ziekenfonds

6 november 2018

Slechts een kwart van alle Vlamingen veranderde ooit al van ziekenfonds. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Partena Ziekenfonds. Aan de basis ligt een gebrek aan kennis van de diensten en mogelijkheden van het ziekenfonds. Nochtans krijgen ziekenfondsen een almaar belangrijkere rol.

Partena Ziekenfonds en Bsit slaan de handen in elkaar

Partena Ziekenfonds en Bsit slaan de handen in elkaar

5 november 2018

Partena Ziekenfonds gaat vanaf 5 november in zee met Bsit, de Belgische app waarmee je een babysit kan zoeken, ermee kan afspreken en betalen. Klanten van Partena Ziekenfonds, en bij uitbreiding ook van Partena Hulp in huis en Partena Kinderopvang kunnen 2 maanden gratis gebruik maken van Bsits babysitting dienst.  

Kinderopvang Kikkerkoning groeit!

Kinderopvang Kikkerkoning groeit!

10 oktober 2018

Veel licht en veel buiten spelen in Berlare. Vorige week nam de Kikkerkoning, een kinderdagverblijf van Partena Kinderopvang, haar intrek in een nieuwe locatie in Berlare, pal in het dorpscentrum. Dankzij de verhuis is er ook een uitbreiding mogelijk, van 14 naar 18 opvangplaatsen.

Partena opent nieuw kinderdagverblijf in Antwerpen centrum

Partena opent nieuw kinderdagverblijf in Antwerpen centrum

28 juni 2018

Op donderdag 2 mei 2019 opent Partena Kinderopvang een gloednieuw kinderdagverblijf in het nieuwbouwproject Falconhoven aan de Oude Leeuwenrui. Er is een vaste dagprijs, maar ouders kunnen beroep doen op een tussenkomst van de stad Antwerpen en van de Vlaamse overheid. Er is plaats voor 42 kinderen, inschrijven kan vanaf nu. 

Dag van de Zorg – Vlaming uiterst tevreden over medische dienstverlening

15 maart 2018

Verplegers en artsen krijgen een 8 op 10. Tijdens de Week en Dag van Zorg staan zorg- en welzijnsorganisaties volop in de kijker. Maar hoe tevreden is de Vlaming over hun dienstverlening? Uit onderzoek van Partena Ziekenfonds over hospitalisatie blijkt dat de Vlamingen zeer tevreden zijn, en dan voornamelijk over de kwaliteit en de vriendelijkheid van het medisch personeel.

“Ja, ik ben verzekerd. Maar vraag me niet waarvoor juist.”

5 februari 2018

Complexe hospitalisatiepolissen en ziekenhuisfacturen zorgen voor bittere nasmaak na hospitalisatie. Een hospitalisatieverzekering hebben is geen overbodige luxe, als je weet dat 57% van de Vlamingen (of iemand uit hun gezin) in de loop van de laatste twee jaar werden gehospitaliseerd. Maar wat er juist wordt terugbetaald binnen de verzekering, dat weet bijna niemand- zo blijkt uit onderzoek van Partena Ziekenfonds. 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena