Deel van een groter geheel

Partena Professional

Je bent zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Reken dan zeker op onze partner Partena Professional voor jouw bedrijfsadministratie, sociale zekerheid en sociale bijdragen.

Iedere zelfstandige, zowel in hoofd- als in bijberoep, moet zich onmiddellijk bij de opstart van zijn bedrijf aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds.

  • Ben je zelfstandige in hoofdberoep? Dan is je sociale verzekeringsfonds je enige link met de sociale zekerheid. Om uitkeringen en gezondheidszorg te genieten, moet je je aansluiten en bijdragen betalen.
  • Ben je zelfstandige in bijberoep, met nog een andere job als werknemer? Dan heb je al recht op sociale uitkeringen en gezondheidszorg via je werkgever. Je aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds dient dan alleen als registratie van je zelfstandige activiteit.

Ondernemen met ondernemers

Compass, het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen van Partena Professional werkt samen met Partena Ziekenfonds om jou, je gezin en je zaak optimaal te beschermen. Bovendien werkt Compass rechtstreeks samen met het erkend ondernemingsloket SmartStart. Zo blijven je bedrijfsgegevens steeds up-to-date in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). Sinds kort kun je je bedrijfsadministratie ook online registeren via het digitale ondernemingsloket SmartStart Online.

Partena Professional heeft alles in huis om te ondernemen met ondernemers! Ontdek de tools voor ondernemers

Meer weten?

Bel T. 078 78 78 33, stuur een e-mail naar ondernemen@partena.be of stel je vraag via het contactformulier van Partena Professional. Of neem een kijkje op de site van Partena Professional.

Partena Professional in een notendop

  • Compass: Sociaal verzekeringsfonds voor de sociale bescherming van zelfstandigen
  • SmartStart: Ondernemingsloket voor de opstart van een onderneming
  • Pay’n People: Sociaal secretariaat voor correcte loonberekeningen
  • EasIT: Ontwikkeling van payroll software
  • Plus: Consultants voor een strategisch HR-beleid
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena