Maak kennis met onze online service

Een terugbetaling aanvragen via de smartphone app? Het is allemaal mogelijk bij Partena Ziekenfonds. Ontdek onze digitale diensten en beheer je ziekenfondsdossier snel en makkelijk.

mijnpartena online service

Ontdek ons aanbod

Vraag advies via video 

Maak een afspraak met een klantenadviseur voor een videogesprek. Zo ben je snel geholpen, en regel je alles waar en wanneer het jou past.

Tool online aansluiten Partena Ziekenfonds

Online aansluiten

Met Partena kies je voor een onafhankelijk ziekenfonds dat jou en je gezin optimaal verzekert. Aansluiten kan nu meteen. Vul het online formulier in en wij doen de rest.

Maak een afspraak

Wil je graag je dossier bespreken met een van onze klantenadviseurs? Met onze afsprakenmodule maak je snel een afspraak met een adviseur. Spreek af in een kantoor in je buurt, of kies voor een videogesprek.

App Partena Hulp in huis

Hulp in huis app

Met de mobiele app log je via je mobiele toestel in bij Partena en OZ Poets- en strijkhulp. Bekijk je dossier, vraag extra poetshulp aan of stel je vraag aan onze consulenten.

Tools

Tools

Op zoek naar een apotheek van wacht, of een zorgverlener in je buurt? Je terugbetaling of bijdrage uitrekenen? Met onze tools vind je meteen de info die je zoekt.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena