Nieuws Ziek
23 november 2021

deel

De impact van corona op het ziekenfonds

Ook als ziekenfonds voelen we de impact van het coronavirus zeer hard. Meer en meer mensen worden ziek, waardoor onze medewerkers meer documenten moeten verwerken. Denk maar aan de terugbetaling van ziektebriefjes, het behandelen van uitkeringen en medische akkoorden. Helaas treft corona ook onze medewerkers, waardoor we met minder mensen meer werk moeten verzetten en minder telefonisch beschikbaar zijn. Je hebt misschien zelf al gemerkt dat de wachttijden oplopen als je ons belt.

We werken aan onze bereikbaarheid: de laatste maanden hebben we al 31 mensen aangeworven om onze teams te versterken en op korte termijn plannen we om nog 10 mensen aan boord te nemen. Zodat jij zo terug kunt rekenen op de service die je van ons gewend bent. We bedanken je alvast voor je begrip.

LAATSTE UPDATE: dinsdag 23 november 2021 (lees verder onder de foto)

De impact van corona op het ziekenfonds

Uitkeringen en terugbetalingen

Omwille van COVID-19 loopt de verwerking van documenten een lichte vertraging op. De betaling van een vervangingsinkomen kan hierdoor tot 3 weken duren.

Volg je terugbetalingen en uitkeringen op via MijnPartena, en abonneer je op de melding via sms of e-mail: zo weet je meteen wanneer een bedrag werd gestort.

 

Partena Ziekenfonds contacteren

Omdat je momenteel langer moet wachten om een medewerker van ons service center aan de lijn te krijgen, raden we je deze alternatieven aan om ons te contacteren.

Een eenvoudige vraag?

Selfservice

Persoonlijk advies over jouw dossier?

Post voor Partena

  • Post voor Partena kun je nog steeds deponeren in de Partena-brievenbussen. Ze worden op regelmatige basis geledigd. Vind een brievenbus in je buurt.
  • Of stuur je briefwisseling naar Partena Ziekenfonds, Sluisweg 2 bus 1 in 9000 Gent.

 

Bedankt voor je begrip 

Bedankt voor je begrip voor de moeilijke bereikbaarheid. Onze medewerkers doen er alles aan om een optimale dienstverlening te blijven garanderen.  

Artikel tags:

Lees ook

19 november 2021

Je hebt een loopneus, bent moe, hoest. Moet je je laten testen?

De herfst en koude temperaturen luiden de terugkeer van verkoudheden in. Maar is het gewoon een zware verkoudheid of is het COVID-19? Moet je je laten testen of niet? Misschien hoef je je dokter niet te storen: voer online een evaluatie uit en krijg zo nodig een code voor een PCR-test.