Kinderdagverblijven in de kijker

Afgelopen zomer lanceerden we bij Partena en OZ Kinderopvang – binnenkort Helan Kinderopvang – een leuke challenge voor de kinderdagverblijven. De uitdaging? Een in-het-oog-springend filmpje maken waarbij het kinderdagverblijf op een creatieve manier in de kijker wordt gezet. We kregen heel wat originele inzendingen van onze verschillende kinderopvangverblijven. Uiteindelijk selecteerden we 2 winnaars. Zij mochten een cadeaucheque t.w.v. €300 in ontvangst nemen!
 
Kinderdagverblijven in de kijker

Op de foto: de winnaars van kinderdagverblijf Appelboompje 


Op een originele manier in de kijker

Net voor de zomervakantie lanceerden we een oproep in onze Facebookgroep. We stimuleerden onze kinderbegeleiders om met hun kinderdagverblijf mee te doen aan onze employer branding challenge: “Zet je kinderdagverblijf op een originele manier in de kijker!” We kregen heel wat out-of-the box, creatieve, mooie,… filmpjes toegestuurd. En dan was het zover: tijd om te stemmen. Makkelijk was het niet, we werden écht omvergeblazen door alle leuke inzendingen. Daarom introduceerden we een poll in onze Facebookgroep met de top 4 filmpjes.
 

De winnaars werden door onze medewerkers zelf uitgekozen! De kinderdagverblijven die op de meeste stemmen konden rekenen waren Kinderdagverblijven Appelboompje in Oosterzele en Stiepelsteen in Steenokkerzeel.

De winnende filmpjes

Maak kennis met kinderdagverblijf Appelboompje:

 

 

 

Maak kennis met kinderdagverblijf Stiepelsteen:

 

 

Cadeaucheques van €300

Met veel trots (én een brede smile) namen onze collega’s bij Appelboompje en Stiepelsteen hun cadeaucheque van €300 in ontvangst. Een mooi bedrag om te spenderen aan nieuw speelgoed en leuk materiaal in de kinderopvang!

employer branding kinderopvang

De winnaars van kinderdagverblijf Stiepelsteen


Werken als kinderbegeleider?

Voel jij je na het lezen van deze blog helemaal aangesproken om ook bij ons aan de slag te gaan als kinderbegeleider?
Solliciteer vandaag nog!

 

 

 

Lees ook

Als hij maar geen balletdanser wordt. Toch?

Meisjes krijgen applaus als ze lief en braaf zijn, en ontvangen doorgaans meer complimenten over hun uiterlijk. Jongens kunnen dan weer op een vuistje rekenen als ze initiatief tonen of ‘flink zijn’ als ze pijn hebben. Zo sturen we de boodschap dat meisjes lief en mooi moeten zijn, en jongens vooral ondernemend en stoer. Maar wist je dat dergelijke genderstereotypen inwerken op de mentale gezondheid? 

Game(L)over

VAD (Vlaams Expertisecentrum Alcohol en andere drugs) ontwikkelde Game(L)over, een online vroeginterventietool over gamen, voor jongeren én hun ouders. De tool helpt de jongeren een inschatting te maken van de impact die het gamen precies heeft. Ouders krijgen info, handvatten en tips over zes onderwerpen uit veelgestelde vragen door ouders over gamen.

2 kinderbegeleiders met elk hun eigen verhaal

Bij Partena en OZ Kinderopvang – vanaf 01/01/2022 Helan Kinderopvang – rekruteren we volop nieuwe kinderbegeleiders en krijg je heel wat kansen om je talenten te laten schitteren. Als stagiair kan je o.a. doorgroeien naar een vaste job, of je kan je opleiding tot kinderbegeleider combineren met werken in onze kinderopvang. Heel wat mogelijkheden dus!

Benieuwd naar het verhaal van Eline en Mirza? Lees het in deze blog.