Bij Gezinszorg rekruteren we volop nieuwe verzorgenden én huishoudhulpen!

Bij Partena en OZ Gezinszorg – vanaf 01/01/2022 Helan Thuiszorg – kijken we steeds uit naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Benieuwd wat een job als verzorgende of huishoudhulp concreet inhoudt?

Lees het in deze blog!
Bij Gezinszorg rekruteren we volop nieuwe verzorgenden én huishoudhulpen!

Zorg op maat dankzij onze zorghelden

Bij Partena en OZ Gezinszorg maken bijna 200 verzorgenden en gespecialiseerde poetshulpen elke dag het verschil voor mensen in een zorgsituatie. 

Vanaf 1 januari gaan we verder onder de naam “Helan Thuiszorg” en bieden we nóg meer zorg op maat aan. Klanten kunnen bij ons terecht voor advies van onze Dienst Maatschappelijk Werk, zorg aan huis en thuisverpleging, kraamzorg, en kunnen ook beroep doen op onze partner Helpper. Voor een vraag rond het verhuur of aankoop van mobiliteitshulpmiddelen of andere thuiszorgmaterialen kan de zorgklant ook bij ons terecht voor meer informatie. Hiervoor werken we nauw samen met shopavita en verwijzen hen dan ten gepasten tijde door. Een breed zorgaanbod dus, waarbij een kwaliteitsvolle dienstverlening steeds centraal staat.

Uiteraard kunnen we dit enkel realiseren dankzij onze geëngageerde en gemotiveerde medewerkers. Noem hen gerust echte zorghelden, want als verzorgende of huishoudhulp maak je écht een verschil in het leven van zorgbehoevende personen. Je omringt hen niet alleen met de allerbeste zorgen, maar biedt hen ook een luisterend oor. En dat in elke fase van hun leven. 

🙌 Voel jij je ook aangesproken om een échte zorgheld te worden? Bekijk dan onze openstaande vacatures!
💭 Wil je graag al eens kennismaken met een paar collega’s? Lees dan zeker onderstaande testimonials waarbij we je een blik achter de schermen geven.

Werken als verzorgende: een gevarieerde job bomvol liefde ♡

Ann werkt intussen al meer dan 8 jaar als verzorgende. Hoe beleeft zij haar job?

”Mijn job als verzorgende zit vol variatie en dat vind ik super. Ik sta in voor thuiszorg bij oudere mensen maar ook voor kraamzorg bij pas bevallen mama’s. Ik zorg graag voor anderen en ik heb een goede band met de mensen die ik help. Ik word oprecht gelukkig als iemand zegt: ‘ik ben blij dat ik je zie’. Ik ben ook heel blij met mijn collega's: ze zijn attent, vriendelijk en ik kan altijd op hen rekenen. Partena en OZ is een goede werkgever: ik krijg voldoende opleidingen, een correcte verloning en extralegale voordelen én ik werk op mooie uren dichtbij huis. Kortom, ik kan me rustig focussen op wat ik graag doe, en dat is mensen helpen.”

Ben je op zoek naar een gevarieerde job dichtbij huis met heel wat sociaal contact?
Heb je een passie voor werken met mensen die ziek, ouder of revaliderend zijn?
Zorg je ervoor dat zorgbehoevende personen een optimale levenskwaliteit krijgen in hun vertrouwde omgeving?

Dan is een job als verzorgende écht iets voor jou!

Werken als huishoudhulp: een mensgerichte job waar je écht energie van krijgt ♡

Christelle werkt al meer dan 12 jaar als huishoudhulp. Wat geeft haar het meest voldoening?

“Na al die jaren is dit nog steeds mijn droomjob! Ik kan de handen uit de mouwen steken én mensen helpen. Ik kom bij heel wat klanten terecht, meestal ouderen die zo lang mogelijk thuis willen wonen maar die niet meer alles zelf kunnen. Mijn taken zijn erg gevarieerd: van poetsen, strijken, tot helpen met koken, of eens boodschappen doen,... Maar ook het sociale contact is belangrijk. Klanten vertellen me veel terwijl ik er ben. Dan luister ik naar hun verhaal en ga er discreet mee om. Hier zijn ze me erg dankbaar voor en ik ga met een goed gevoel naar huis! Ik ben heel tevreden met mijn job bij Partena en OZ. Ik kan opleidingen volgen en mijn leidinggevende staat steeds voor me klaar. Ook met mijn collega’s heb ik regelmatig een vergadering. Dan delen we ervaringen én verhalen. En dat is een verrijking!”

Ben je op zoek naar een mensgerichte job met heel wat variatie?
Wil je zorgbehoevende personen en ouderen helpen bij dagelijkse, huishoudelijke taken?
Haal je er veel voldoening uit om hen ook een luisterend oor te bieden en een glimlach op hun gezicht te toveren?

Dan is een job als huishoudhulp écht iets voor jou!

 

>> Wil jij ook deel uitmaken van onze warme organisatie en haal je er veel voldoening uit om mensen écht te helpen?
Schrijf dan mee aan ons nieuw verhaal en solliciteer hier!

 

Lees ook

Ergonomie? Ook voor je huishoudhulp!

Soms sta je er niet bij stil, maar je werkgever levert een behoorlijke inspanning om je gezondheid te garanderen op het werk. Denk maar aan het bureau op kantoor dat ergonomisch is afgesteld bijvoorbeeld. Ook bij Partena en OZ Poets- en Strijkhulp zien we erop toe dat jouw huishoudhulp alles weet over ergonomisch werken. En dat is broodnodig, zo ondervond ook onze huishoudhulp Tara. Een ongeluk zit in een klein hoekje.