We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 
We helpen je vooruit
Deze persoonlijke aanpak vinden wij bij Partena Ziekenfonds belangrijk. Daarom kan iedereen bij ons terecht met zijn of haar vraag. Weet ook dat onze sociale dienstverlening steeds gratis is en dat je nergens op een lange wachtlijst belandt.

De manier waarop ons dossier is behandeld betreffende communicatie, afspraken, deskundigheid, enz ... is ronduit schitterend. Het klinkt cliché maar door de aanpak van de medewerkers zijn we nog meer overtuigd. Wij blijven alvast aan boord van het "Partena-schip!
Gunter

Wat doet sociale zorgverlening? 

Onze sociale zorgverlening helpt voornamelijk ouderen, personen met een handicap of een chronische ziekte. Zij kunnen doorgaans een extra handje hulp gebruiken. Daarom staan onze mensen steeds klaar om mensen te begeleiden met hun specifieke noden. Zij ondersteunen, adviseren en helpen jou ook om je sociale tegemoetkoming te regelen. Zij helpen onderzoeken op welke voordelen je recht hebt en brengen het nodige papierwerk voor jou in orde.  

Hoe helpt Partena Ziekenfonds? 

Wordt de trap te gevaarlijk voor je ouders? Ben je wel eens ongerust wanneer iemand uit je naaste omgeving met een chronische ziekte of een handicap alleen thuis blijft? Wij nemen die bezorgdheid weg. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Onze sociale dienstverlening helpt je hier vooruit. Van aanpassingen in het huis naar het voorzien van thuiszorg, het kan allemaal voor jou worden geregeld. Net als jij vinden wij een veilige omgeving een enormerg belangrijke factor.

Daarom voorzien wij ook een uitgebreid aanbod aan persoonlijke alarmsystemen, aangepast aan de behoeften van de persoon in kwestie. Uiteraard is dat niet het enige waarvoor je bij Partena Ziekenfonds  terecht kunt. Kijk op onze sociale dienstverlening  en ontdek waarbij wij je kunnen helpen. Voor extra vragen kun je dagelijks terecht bij onze mensen. Of je nu naar ons kantoor komt, de telefoon neemt of een mailtje stuurt, we helpen je te allen tijde verder. 

Lees ook

De beste zorg bij dementie

Ken jij iemand met dementie of ben je mantelzorger? Onze Dienst Maatschappelijk Werk kan heel wat voor je doen. Wij volgen ergotherapeute Katja de Cordt terwijl ze een zorgplan maakt voor Jossé en Maurice.

Waarom kiezen voor Partena en OZ Gezinshulp?

Ben je niet goed te been, lukt het huishouden niet meer goed of heb je extra verzorging nodig? Dan is Partena en OZ Gezinszorg er om bij te springen. Onze verzorgenden komen wekelijks of meermaals per week aan huis om te helpen in het huishouden, boodschappen te doen of om te helpen bij de verzorging. Maar wat is nu de meerwaarde van thuiszorg? Om een antwoord te vinden op die vraag, spraken wij met twee van onze klanten én hun verzorgenden.