26 juni 2020

Code rood: wat met je medische reisbijstand?

Op 25 september 2020 wijzigde het advies van de Federale Overheidsdienst (FOD) Buitenlandse Zaken voor de 'rode' gebieden en/of landen van 'verboden te reizen' naar 'ten zeerste afgeraden'. Wat is de impact op je medische reisbijstandsverzekering? Bekijk hier hoe je veilig vertrekt naar het buitenland.

#waaromvaccineren: Test je kennis over vaccins

Vaccins zijn de meest doeltreffende manier om je te beschermen tegen bepaalde ernstige infecties. Wat weet jij over vaccins? Doe de test en kom het te weten. 

Favorieten

Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen! 

Invloed van stress op je spijsvertering

Plankenkoorts, een knappe vrouw of man die je pad kruist, verdriet om een overlijden van een goede vriend(in) … Stress, verliefdheid en intens verdriet zijn totaal verschillende emoties, maar toch hebben ze een gelijkaardig effect op ons maag-darmsysteem. Hoe komt het toch dat onze hersenen zo’n indrukwekkend effect nalaten op onze darmen en vice versa: hoe beïnvloedt de spijsvertering de manier waarop we ons voelen? 

Auteurs in de kijker

Dana d'Hulst
Kindbegeleidster Partena Kinderopvang
Alle artikels

Partena Ziekenfonds luistert altijd!

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past!