Helan. Voor een bredere kijk op welzijn.

OZ en Partena Ziekenfonds bundelen hun krachten en worden samen Helan. Sinds 20 september treden we met Helan naar buiten met onze nieuwe campagne. De belangrijkste boodschap? We zien het als onze opdracht om het welzijn van onze klanten te bevorderen. En dat dat gaat veel verder dan alleen terugbetalingen.

Meet je mentale veerkracht

Zit jouw hoofd zo vol dat je steken laat vallen? Heb je het zo druk dat je je lichtgeraakt of opgebrand voelt? Doe de test en meet je mentale veerkracht.

Favorieten

Het vrouwenhart klopt anders

Het hart van een man en dat van een vrouw lijken qua structuur en werking sterk op elkaar, maar toch zijn er wezenlijke verschillen. Symptomen van hartproblemen kunnen bijvoorbeeld helemaal anders zijn bij vrouwen. Meer uitleg door prof. Dr. Pedro Brugada, cardioloog in het UZ Brussel. 

Naar school of het werk? Neem je gezonde lunch mee!

Genoeg van die saaie sandwich met kaas of salami? Jaloers op de frisse, kleurrijke, goed gevulde brooddoos van je buur? Tijd om jouw lunch te verrijken met gezonde(re) kost. Maar hoe zorg je nu precies voor een brooddoos die tegelijk gezond en lekker is? Onderstaande tips & inspiratie helpen je alvast op weg.

Auteurs in de kijker

Hanne
Gastblogger bij Partena en OZ Ziekenfonds
Alle artikels
Dana d'Hulst
Gastblogger bij Partena en OZ Kinderopvang
Alle artikels

Partena Ziekenfonds luistert altijd!