Dossier Kinderen en jongeren

Baby tot kleuter

Baby's, peuters en kleuters: elke leeftijd brengt z'n eigen uitdagingen mee. Partena helpt je op weg.

Potjestraining

Potjestraining : hoe pak je het aan? 

Een peuter begint te stappen op het moment dat hij/zij er klaar voor is. Dat is ook zo met het zelfstandig op het potje gaan. Je kunt er geen leeftijd op plakken. Het enige wat je als ouder kunt doen, is het gedrag van je kind in de gaten houden.

Kinderen en medicijnen

Kinderen en medicijnen

Je kind voelt zich niet lekker. Maar is het echt nodig om onmiddellijk naar het medicijnenkastje te hollen? Denk goed na voor je geneesmiddelen toedient aan een kind!

Kinderen en EHBO

EHBO baby's en kinderen

Als baby’s en peuters op verkenning gaan, ontsnappen ze al eens aan je aandacht, soms met builen of wonden tot gevolg. Hoe verzorg je een wondje bij je kind? Wanneer zoek je hulp?

Vaccin Rotavirus

Wat is het rotavirus?

Het rotavirus is niet zeldzaam. Bijna alle kinderen jonger dan 5 worden erdoor getroffen. Het is een besmettelijk virus, dat een infectie van maag en darm veroorzaakt, en koorts, diarree en braken geeft. Ook problemen met de vertering, en uitdroging komen voor. 

Buiten spelen

Buiten regent het vitamientjes

Een frisse neus halen doet deugd. En dat geldt ook voor baby’s. Een van de waarden waarin Partena Kinderopvang gelooft, is buiten spelen en natuurbeleving. Daar zijn heel wat initiatieven voor onder het motto 'Buiten regent het vitamientjes'. 

Ontdek meer over kinderen en jongeren

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena