Dossier hospitalisatie en revalidatie

Revalidatie na ziekenhuisopname

Waar kun je terecht om te herstellen van een operatie, welke zorg bestaat er naast een revalidatiecentrum? Partena regelt thuiszorg, thuisverpleging en thuiszorgmateriaal. 

Osteoporose

Terugbetaling kinesitherapie

Kinesitherapie richt zich op het behoud en het vergroten van de beweegkwaliteit van je lichaam. De wettelijke ziekteverzekering biedt terugbetaling voor verschillende behandelingen bij de kinesist. Zo betaal je in die gevallen zelf alleen het remgeld.

krukken huren

Uitleenmateriaal

Rolstoel, hometrainer of tillift: huur je thuiszorgmateriaal in onze Uitleendienst. Als lid van Partena Ziekenfonds huur je tegen voordelige tarieven.

partena gezinszorg

Gezinszorg

Ben je zorgbehoevend voor korte of lange duur? Schakel gezinszorg in voor een paar van je huishoudelijke, verzorgende en administratieve taken.

thuisverpleging

Thuisverpleging

Reken op de professionele hulp van verpleegkundigen als je, voor korte of lange tijd, medische verzorging nodig hebt bij je thuis.

sociale dienst ziekenfonds

Sociale dienstverlening

Onze maatschappelijk werkers en sociaal verpleegkundigen informeren, adviseren en ondersteunen jou bij vragen over zorg en sociale regelgeving. 

Onze werking zorg

Tijdelijke opvangmogelijkheden

Op zoek naar een kortverblijf, een zorgverblijf of dag- of nachtopvang? Wij ondersteunen jou om je weg hierin te zoeken en de beste keuze te maken aansluitend op je (zorg-)noden.

revalidatie

Terugbetaling revalidatie

Voor bepaalde aandoeningen krijgen leden van Partena Ziekenfonds een deel van de kosten voor behandeling in een multidisciplinair revalidatiecentrum terugbetaald.

uitkering ziekte of vervangingsinkomen

Arbeidsongeschikt

Je kunt plots niet meer werken door ziekte, of een ongeval? Je kunt als werknemer, werkloze of zelfstandige recht hebben op een vervangingsinkomen. Geef je arbeidsongeschiktheid tijdig aan.

Meer over hospitalisatie en revalidatie

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena