Zwanger en veranderen van ziekenfonds

 

Ben je zwanger en wens je over te stappen van ziekenfonds? Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen veranderen van ziekenfonds tijdens je zwangerschap:

  • Specifieke voordelen tijdens je zwangerschap of na de geboorte
  • Dienstverlening waar je altijd op kunt rekenen
  • Kwalitatieve verzekeringen voor het hele gezin

Is het effectief mogelijk om over te stappen naar een ander ziekenfonds tijdens je zwangerschap?  Ja, maar elke situatie is anders! 

Wij hebben voor jou een handige infographic waarin je alle verschillende situaties ontdekt. Bekijk je situatie en kom te weten waarmee jij rekening moet houden.

Vul in en ontvang de gratis infogids

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten