Vertrek zorgeloos op vakantie

 
Heb je een reis of vakantie in het vooruitzicht? Vertrek goed voorbereid. In deze infogids ontdek je welke documenten en vaccinaties je nodig hebt, en waarvoor je ziekenfonds je precies verzekert bij reizen naar het buitenland. 
 

Download deze gids en ontdek 

  • Wat je dient te regelen voor je vertrek 
  • Welke reisvaccins je nodig hebt
  • Voor welke medische zorgen je verzekerd bent op reis
  • Andere handige verzekeringsdocumenten 
  • SOS-noodplan voor op reis
  • Reizen tijdens arbeidsongeschiktheid: wat te doen?
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten