Wat zit er in je reisapotheek? Dé checklist!

 

Vertrek je binnenkort op reis en heb je geen idee wat je allemaal best meeneemt in jouw reisapotheek? Ga dit jaar goed voorbereid op vakantie met onze tips voor een goed gevulde reisapotheek.

Dankzij onze handige infogids heb je voor elk ongemak een oplossing.

 Download deze gids en ontdek

  • Wat er best in een reisapotheek zit? 
  • Hoe je geneesmiddelen bewaart 
  • Hoe je speciale medicatie meeneemt 
  • Of een Europese Ziekteverzekeringskaart altijd nodig is? 
  • Wat te doen bij medische zorg in het buitenland
  • Welke reisvaccins je nodig hebt 

Vul in en ontvang de gratis infogids

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Reisapotheek

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten