Het is nooit te laat om je tanden te corrigeren

 

Jouw gebit verbeteren en verzorgen kan op elke leeftijd. Bij Partena Ziekenfonds houden we orthodontie betaalbaar. Weet jij welke orthodontische behandelingen er bestaan? Wat zijn de kosten én welke terugbetalingen krijg je bij Partena Ziekenfonds?

Met onze infogids over orthodontie en tandcorrecties bieden wij je graag een antwoord op deze vragen.

Download onze infogids en ontdek

  • Het verschil tussen orthodontie bij kinderen en volwassenen
  • Welke soorten beugels er bestaan
  • Welke terugbetalingen er gelden
  • Wat de verschillen zijn tussen tandimplantaten en prothesen
  • Hoe je jezelf kunt beschermen tegen hoge orthodontiekosten 


Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is

Vul in en ontvang de gratis infogids
Partena Ziekenfonds mag mij e-mails sturen over dit ebook
 
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

orthodontie

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten