Welke oogproblemen kunnen zich voordoen?

 
Een helder zicht is onbetaalbaar. Wil je graag weten voor welke oogproblemen je voorzichtig moet zijn? En wat de oplossingen kunnen zijn? Denk je na over een oogcorrectie? Of twijfel je tussen een bril of lenzen?       In deze infogids geven we graag een antwoord op je vragen. We staan ook stil bij de terugbetalingen die je krijgt als klant bij Partena Ziekenfonds.             

 Download deze gids en ontdek

  • Meer info over oogproblemen bij kinderen en volwassenen
  • De voor- en nadelen van een bril, lenzen of een oogcorrectie
  • Wat je mag verwachten van een oogmeting
  • Wie je kunt raadplegen bij oogproblemen
  • Hoeveel je terugbetaald krijgt voor bril, lenzen of oogcorrecties
  • Of Partena Ziekenfonds iets voor jou is

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

oogproblemen

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten