Wanneer doe je een beroep op de logopedist?

 

Heeft je kind last van leerproblemen of een communicatiestoornis, of word je er zelf mee geconfronteerd, dan is de hulp van een logopedist heel waardevol. Ontdek in onze infogids wat een logopedist voor je kan doen en hoe je de hulp betaalbaar kunt houden.

Download deze gids en ontdek

  • Welke leerproblemen en stoornissen er voorkomen bij kinderen, jongeren en volwassenen    
  • Wat logopedie precies kan doen
  • Wanneer je best hulp vraagt aan een logopedist     
  • Of er een terugbetaling bestaat voor logopedie  
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

logopedie

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten