Langer autonoom thuis wonen

 

In onze handige infogids ontdek je het zorgaanbod en de voordelen van Partena Ziekenfonds. Of je nu op zoek bent naar een poetshulp, thuiszorg, een personenalarm of een klusjesdienst. Partena Ziekenfonds biedt diensten op maat van jouw zorgsituatie, wat je leeftijd ook is, welke zorg je ook nodig hebt en of je nu tijdelijk of permanent hulp nodig hebt. Ook als mantelzorger ondersteunen we jou graag met hulp en advies.

Download de gids en ontdek

  • Het uitgebreide zorgaanbod van Partena Ziekenfonds
  • Wat kunnen we voor je doen met gezinszorg, thuisverpleging, PAS, sociale dienstverlening, de luisterlijn, poetshulp, ...
  • Kom jij in aanmerking voor hulp of premies? Wat moet je daarvoor doen? 
  • Hoe vind je de juiste zorg voor jouw situatie? 
 

Vul in en ontvang de gratis infogids

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten