Alles wat je moet weten over insectenbeten

 

Een wespensteek, tekenbeet, muggenbeet, ... Wellicht heb je het ook al eens meegemaakt. Een insectenbeet kan heel pijnlijk en vervelend zijn. Met dit handige betenboekje ben jij gewapend tegen insecten zoals wespen en teken. Leg het in je EHBO box zodat je het altijd bij de hand hebt als je het nodig hebt. Print onze handige infogids uit en neem het ook mee in je reisapotheek.    

Download het betenboekje en ontdek

  • Welke soorten insectenbeten er zijn
  • Hoe je pijnlijke beten moet verzorgen
  • Hoe je insectenbeten kan vermijden
  • Hoe je een tekenbeet kan herkennen en verzorgen
  • Tips om een tekenbeet te vermijden
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Insectenbeten

Insectenbeten tekst

insectenbeten

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten