Welke hospitalisatieverzekering past bij jou?

 

Wist je dat 1 op 2 gezinnen te maken krijgt met een ziekenhuisopname? De klassieke ziekteverzekering betaalt steeds minder terug. Bereid je daarom voldoende voor en sluit je aan bij een hospitalisatieverzekering.

Bij Partena Ziekenfonds heb je de keuze uit drie verschillende formules. Welke hospitalisatieverzekering past nu het beste bij jouw persoonlijke situatie?

 Download deze gids en ontdek

  • Wat een hospitalisatieverzekering is
  • Welke bescherming Hospitalia biedt
  • Welke hospitalisatieverzekering het best bij jou en je gezin past
  • Wat je maandelijkse bijdrage is      
  • Of Hospitalia iets voor jou is

 

Vul in en ontvang de gratis infogids
Partena Ziekenfonds mag mij e-mails sturen over dit ebook
 
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.


hospitalisatieverzekering

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten