Gezonder leven dankzij gezonde voeding

 

Gezonder eten is makkelijker dan je denkt. Wil jij ook graag gezonder leven dankzij gezondere voeding? Download dan de infogids vol nuttige tips om op een haalbare manier gezond te leven, en toch te genieten. 

 Download deze gids en ontdek

  • Wat een gezonde buikomtrek is
  • Hoe je zoetigheid links laat liggen
  • Inspiratie voor gezonde snacks
  • Tips voor gezonde drankjes
  • Lekker-en-licht recepten
  • De nieuwe voedingsdriehoek
  • De gezonde voordelen van Partena

Vul in en ontvang de gratis infogids

De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

gezond leven

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten