Gezonder leven dankzij voldoende beweging

 

Gezond leven betekent vooral: tijd maken om regelmatig te eten en bewust met je voeding om te gaan. Maar ook tijd maken om voldoende te bewegen. Wil je een gezonde levensstijl, dan gaan gezond eten en voldoende bewegen hand in hand. In deze infogids geven we graag tips om op een haalbare manier aan je dagelijkse portie gezonde beweging te geraken.

Download deze gids en ontdek

  • De nieuwe bewegingsdriehoek 
  • Wanneer beweeg je voldoende? 
  • Zit jij te veel stil? Doe de test! 
  • De beweegbonus van Partena Ziekenfonds 
  • Zo beweegt je kind ook genoeg 
  • De positieve invloed van beweging
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten