De gevoelens van je kind

 
Heeft je kind het wat moeilijk? Voelt je tiener zich niet goed in z'n vel? Het is niet altijd even makkelijk om over gevoelens te praten met je kind. Wat kun je doen als je kind zich somber voelt? Hoe kun je een positief zelfbeeld stimuleren? Hoe pak je faalangst aan? Kan een kind ook echt depressief zijn? En vooral: wat kun je als ouder doen om te helpen? Je leest er meer over in onze gratis infogids.                          

Download de infogids en ontdek

  • Waarom praten over gevoelens belangrijk is
  • Hoe je je kind kan stimuleren tot een gezonde zelfwaardering
  • Hoe je sombere gevoelens bij je kind herkent
  • Wat faalangst is en wat je eraan doet
  • Wat een kinderdepressie is en hoe je oplossingen vindt
  • Of er terugbetalingen zijn voor de behandeling

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.


kinderdepressies

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten