Slaap je slecht? Pak de verborgen oorzaken aan!

 

Lig je vaak uren wakker? Geraak je maar moeilijk in slaap? Slapeloosheid is een vervelend probleem, maar gelukkig bestaan er tal van oplossingen voor. In onze infogids over slapeloosheid geven onze slaapexperten tips om je snel weer op weg te helpen naar een goede nachtrust.

Download de infogids en ontdek

  • Wat slapeloosheid precies is
  • Hoe je slaapproblemen kunt oplossen
  • Bruikbare tips van onze slaapexperts
  • Slaapvoordelen en -terugbetalingen via je ziekenfonds
  • Je korting op slaapproducten bij shopavita.be 

Vul in en ontvang de gratis infogids
Partena Ziekenfonds mag mij e-mails sturen over dit ebook*
 
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten