Hoe met dementie omgaan?

 

Een goede begeleiding van zowel mensen met dementie als degenen die voor hen zorgen is van essentieel belang. Dat weet ook Partena Ziekenfonds. Maar hoe ga je als mantelzorger nu precies om met iemand die dementie heeft? Wij stelden deze infogids samen om jou te helpen bij de dagelijkse zorg voor iemand met dementie en een antwoord te bieden op deze vragen.

Download deze gids en ontdek

  • Wat dementie precies inhoudt
  • Waarom een tijdige diagnose belangrijk is
  • Waarom het moeilijk is om de diagnose te stellen
  • Welke zorgen je tijdig moet regelenen
  • Hoe Partena Ziekenfonds jouw zorgen kan verlichten

 

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Dementie

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten