Wat te doen bij geboorte?

 

Een geboorte brengt ongetwijfeld heel wat vreugde, maar ook heel wat papierwerk met zich mee. Welke administratieve verplichtingen staan kersverse ouders te wachten? En welke administratieve stappen dien je te zetten bij de geboorte van jouw kleine spruit?

Met onze infogids bieden wij je graag een antwoord op deze vragen en geven we je een overzicht zodat je geen "musts" over het hoofd ziet.

Download deze gids en ontdek

  • Alles over ouderschapsverlof en bevallingsverlof
  • Wanneer je best kinderopvang regelt
  • Bij welke instanties je de geboorte van je kindje moet aangeven
  • Hoe je een afspraak kan maken met onze zwangerschapsconsulente
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.


Kersverse ouders

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten