Kwaliteitslabels

Kwaliteitslabel voor personeelsbeleid

Investors in people

Net zoals het kwaliteitslabel Investors in People (IIP) is Partena overtuigd: de medewerkers bepalen de kracht van een organisatie. We zijn dan ook trots op het kwaliteitslabel voor personeelsbeleid dat we behaalden met onze onderneming.

Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang gingen de uitdaging van Investors in People (IIP) aan. We lieten de strategie en de doelstellingen van onze onderneming onder de loep nemen. IIP analyseerde onder andere hoe we samenwerken en leiding geven. En hoe we ons voortdurend kunnen verbeteren binnen onze onderneming, voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten. 

We zijn blij te mogen melden dat we het eerste Belgische bedrijf zijn dat met het vernieuwde assessment de titel van ‘Investor in people’ heeft behaald.

Casma-ambassadeur

Casma-ambassadeur

CASMA-ambassadeurs van Voka zijn organisaties of lopende trajecten die voldoen aan minstens 9 van de 12 omschreven CASMA-criteria uit.

Volgens Voka Health Community, het netwerk van zorgondernemers, zorgprofessionals, patiëntengroepen en kenniscentra, moeten we veel bewuster omspringen met gezondheid en preventie. Om onze gezondheidszorg te verbeteren, moet preventie een absolute prioriteit worden. Meer nog, we moeten de nadruk leggen op “Community Assisted Self-Management" (CASMA), waarbij individuen een netwerk vormen om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Partena Ziekenfonds draagt het idee van community assisted self-management in Vlaanderen uit. Als ambassadeur willen we nog meer mensen, bedrijven en organisaties inspireren om aan CASMA te doen.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena