PressRoom

Partena Kinderopvang neemt kinderdagverblijven over van Armonea

Partena Kinderopvang neemt kinderdagverblijven over van Armonea

23 september 2016

Partena Kinderopvang neemt vanaf 1 januari 2017 de vier kinderdagverblijven over van Armonea. Alle medewerkers van Armonea Kinderdagverblijven verhuizen mee, en ook alle 155 gesubsidieerde opvangplaatsen blijven behouden. Met deze overname kan Partena Kinderopvang, nu al één van de grootste spelers in kinderopvang, een verdere groei realiseren, en kan Armonea, de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg, zich verder toeleggen op haar kernactiviteiten. 

Terugbetaling voor je bril stuur een foto

Terugbetaling voor je bril stuur een foto

13 juni 2016

Een terugbetaling aanvragen voor je bril of sportabonnement? Dat kan via een foto! Partena Ziekenfonds lanceerde een nieuwe functie op haar ziekenfonds-app: vanaf nu volstaat het om een foto van je document te nemen en die door te sturen via je smartphone. Dankzij deze digitale selfservice spaar je tijd uit en hoef je niet meer voor kleine zaken naar het ziekenfondsloket. Daardoor kan het ziekenfonds dan weer meer tijd vrijmaken om haar leden te adviseren.

Nieuwe website Partena Ziekenfonds wint Sitecore Award

Nieuwe website Partena Ziekenfonds wint Sitecore Award

2 juni 2016

 De nieuwe website van Partena Ziekenfonds heeft een Sitecore Award gewonnen in Rotterdam. Met deze award werd Partena beloond voor de manier waarop zij on- en offline integreert, relevante informatie tot bij de surfer brengt en een grote mate van selfservice biedt voor klanten en prospects. 

We eten dubbel zoveel suiker dan goed is

18 mei 2016

GENT- 52% van de Vlamingen denkt dat zijn of haar suikergebruik ‘oké’ is. Maar toch eten we gemiddeld 17 suikerklontjes per dag, dubbel zoveel dan goed is. Bovendien kunnen we niet goed inschatten hoeveel suiker er in welke voeding zit. Dat blijkt uit een studie van Partena Ziekenfonds in samenwerking met iVox. Volgend op het onderzoek lanceert Partena de Suiker-reflex, een grootschalige bewustmakingscampagne rond suikergebruik. 

100 jobs in regio Blue Towers Gent

100 jobs in regio Blue Towers Gent

15 april 2016

 De Blue Towers Community, een vereniging bedrijven rond de Gentse Blue Towers en de Ghelamco Arena organiseert op donderdag 28 april voor de allereerste keer een jobevent van 16 tot 20u. De deelnemende bedrijven hebben maar liefst honderd vacatures te veil, voor zowel arbeiders als bedienden, voor zowel starters als ervaren rotten. Want naast de welgekende thuisbasis voor de Gentse Buffalo’s, heeft dit nieuwe stadsdeel zich ook ontpopt tot bedrijven hub. 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena