PressRoom

Partena opent nieuw kinderdagverblijf in Antwerpen centrum

Partena opent nieuw kinderdagverblijf in Antwerpen centrum

28 juni 2018

Op donderdag 2 mei 2019 opent Partena Kinderopvang een gloednieuw kinderdagverblijf in het nieuwbouwproject Falconhoven aan de Oude Leeuwenrui. Er is een vaste dagprijs, maar ouders kunnen beroep doen op een tussenkomst van de stad Antwerpen en van de Vlaamse overheid. Er is plaats voor 42 kinderen, inschrijven kan vanaf nu. 

Dag van de Zorg – Vlaming uiterst tevreden over medische dienstverlening

15 maart 2018

Verplegers en artsen krijgen een 8 op 10. Tijdens de Week en Dag van Zorg staan zorg- en welzijnsorganisaties volop in de kijker. Maar hoe tevreden is de Vlaming over hun dienstverlening? Uit onderzoek van Partena Ziekenfonds over hospitalisatie blijkt dat de Vlamingen zeer tevreden zijn, en dan voornamelijk over de kwaliteit en de vriendelijkheid van het medisch personeel.

“Ja, ik ben verzekerd. Maar vraag me niet waarvoor juist.”

5 februari 2018

Complexe hospitalisatiepolissen en ziekenhuisfacturen zorgen voor bittere nasmaak na hospitalisatie. Een hospitalisatieverzekering hebben is geen overbodige luxe, als je weet dat 57% van de Vlamingen (of iemand uit hun gezin) in de loop van de laatste twee jaar werden gehospitaliseerd. Maar wat er juist wordt terugbetaald binnen de verzekering, dat weet bijna niemand- zo blijkt uit onderzoek van Partena Ziekenfonds. 

Vier op tien stelt tandzorg uit wegens te duur

7 november 2017

Uit onderzoek van Partena Ziekenfonds blijkt dat maar liefst 4 op 10 ondervraagden tandzorg uitstelt uit schrik voor de hoge kosten. Steeds meer mensen nemen daarom een tandverzekering. Wie wel een tandverzekering heeft, laat dan weer vaak zorgen uitvoeren die hij of zij anders uit zou stellen. 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena